Status etter 5 runde

Ikke veldig hyppige oppdateringer fra Landsturneringa. Her kommer en kort.

Landsturneringen går fra lørdag til lørdag. 9 partier på 8 dager. Dobbeltrunden var i går (på mandag). Fryktet runde for det kan være slitsomt med 7-8 timer sjakk på en dag i full konsentrasjon. Fra nå og utover er det en runde hver dag (heldigvis). Så blir det tid til litt ferie og andre ting:

Onsdag kveld er det laglyn med tidshandikap. Vi er med på to lag (om det ikke er fullt i morgen tidlig). Bjørn, Roar og Arne på et og Niklas og Mathias er med Marius fra Nordstrand.

Torsdag kveld er det informasjonsmøte om sjakk i skolen. Vi håper å få være med på det som er friske midler til sjakk i skolen.

Fredag kveld er det NM i lynsjakk.

Gruppe Navn Status så langt
Gruppe 1 Roar Nakken 1,5 poeng. Status kommer, er for tiden på cafesjakk 🙂
Gruppe 3 Bjørn Dybvik 3 poeng. Synes det har gått bra til no. Har ikke bevisst gått for remis sjølv om eg har 4 på 5 rundar. Har kjempa hardt og er fornøgd med uttellinga hittil. (Bjørn har fortsatt til gode å tape! red anm).
Gruppe 3 Arne Unneland 2 poeng. Ok fornøyd. Morsomme parti, burde med bedre kvalitet i spillet vunnet et par av de tapte. I siste parti hadde jeg brukt opp 2/3 av tida etter 10 trekk (30 min av 90 igjen)… Litt uvant, men 1 e4 c5, 2 Sc3 Sc6, 3 g4 fikk meg i tenkeboksen. Fant ikke ut av (3 … e6 4. Bg2) 4 … h5, så det ble litt knotete. Fikk overtaket etter midtspillet, men offiserbukk i overgang til sluttspill er aldri heldig.
Lilleputt Niklas Unneland 2,5 poeng. Niklas har en bra turnering så langt. Han har hatt tøff motstand og bare møtt spillere med høyere rating. I ene partiet han vant satt han 4,5 time som er ny rekord for han.
Miniputt Mathias Unneland 3 poeng. Mathias har spilt mot variert motstand. Han har tapt mot han som leder turneringen og Norgesmesteren i sin årsklasse. Han får et tøft parti onsdag mot Ian Dahl.
Publisert i Barn & ungdom, Voksne