Vårturnering starter torsdag – lynsjakk lørdag!

Vårturneringen starter torsdag. Møt opp i litt tid før 19:30 om du vil være med. Eller gi beskjed til Kristian (turneringsleder), Arne eller Helge. Vårturneringen spilles over 7 runder. Litt rolige runder med litt hurtigere sjakk innimellom. Alle spiller i en gruppe og tenketida er 60 minutter + 30 sekunder pr. trekk. Turneringa er rata så om du skal være med så må du være medlem i Aalesunds (eller registrert i en annen klubb). Spillere som ikke har vært medlemmer i sjakklubb før får spesialpris første året fra NSF. Se terminlista for datoer.

For å få rating så må du ha minst et poeng på 5 partier mot spillere med rating. Du må også ha en ratingprestasjon over 1000.

Lørdag er det lynsjakkturnering. Klubben er åpen fra 14:00 og lynsjakken begynner 15:00. Gratis deltagelse og egen gruppe for barn. Om det blir mange så blir det kanskje en egen nybegynnergruppe også. 🙂 Vi satser på å spille 9 runder med en liten pause på midten. Vi regner med det kommer en del både kjente og ukjent og det gleder vi oss til! Denne turneringa er ikke rata og du trenger ikke å være medlem.

Publisert i Voksne