Nordstrand Grand Prix 2017 – status etter runde 3

Det er fire spillere fra Aalesunds med på helgeturneringen Nordstrand Grand Prix i Oslo denne helga. I år er det totalt 148 deltagere i tre klasser så det er hverken den romsligste eller stilleste turneringen man kan spille. Dog, det er trivelig på Lamberseter Gård.

Det spilles 5 runder med 90 minutter + 30 sekunder pr. trekk. En runde fredag, to lørdag og de to siste søndag. Status etter tre runder:

  • Mathias ville gjerne prøve seg i gruppe A og har fått det som han ville med litt hardere motstand enn vanlig. Etter to litt tunge partier i starten [1] så fikk han seg en fin seier i runde 3. I runde 4 møter han Afras som han muligens også kommer til å møte i landsturneringen til sommeren, så dette blir spennende.
  • Andreas har gjort sine saker veldig bra i gruppe B med 2,5/3 poeng. Han har møtt god motstand og har allerede nådd målet sitt med 50% score i en gruppe 1-2 hakk over sin egen rating. Det er veldig bra spilt. Hard motstand søndag, men Andreas har gode sjanser til flere poeng.
  • Per Arne er en av favorittene i gruppe B og har spilt bra og står med 2/3. Han gikk på et tap i runde 2, men vil med to gode partier søndag komme veldig nært toppen i gruppa.
  • Niklas spiller i gruppe C og står med 1,5/3. Han bør normalt ha gode sjanser til å klatre, men møter en liten joker i fjerderunden uten rating – som har hatt noen veldig gode prestasjoner i tidligere turneringer – time will show.

Lørdagen ble avsluttet med felles Aalesunds middag på Peppes Pizza i Nydalen. Gutta var utslitt etter tøffe kamper og sovna nok lett lørdag kveld.

Publisert i Barn & ungdom, Voksne