Rosecupen 2021

En litt sein oppdatering fra Rosecupen. Det ligger ute en del omtale som du finner f.eks. her:

Vi hadde med 4 deltagere i B gruppa og 3 i A gruppa.

I B-gruppa så spilte Brian Farstad som ligger i løypa til å få rating ved neste ratingliste, det samme gjør nok også far Øyvind. Matei gjorde en veldig fin turnering og var også på 3. bord i siste runde! Han har et godt grunnlag for rating, men må nok spille noen få langsjakkpartier til før han får offisiell rating. Bjørn hadde en turnering litt under det han nok håpte, men det er små marginer.

I A-gruppa endte Andreas på en fin 8. plass med flere sterke partier og går også opp 34 ratingpoeng. Mathias hadde en fin turnering fredag og lørdag, men et par klare bukker på søndagen. Erlend er nok ikke kjempefornøyd, men fikk med seg et par poeng i vanskelige partier.

Ellers stilte vi med 5 digitale brett, en del brett, brikker og klokker samt utstyr for videostreaming. Totalt ble det nok sendt nærmere 16 timer live video fra Molde. Takk til Stiftelsen Kjell Holm for innkjøp av utstyr, dette var god trening for fremtidige turneringer i Ålesund.

Roselynet ble avlyst pga. vanskeligheter med å gjennomføre det praktisk med Koronaregler.

Vi får satse på at det snart er liv på klubben igjen. Det var kjekt med turnering i Molde så vi gleder oss til vi er skikkelig i gang igjen.

Turneringsmessig så er det mest spennende uttaket til Eliteklassen som spilles 2-10. juli i Oslo. Påmeldingsfristen er på fredag med uttak kort tid etter.

Publisert i Barn & ungdom, Voksne