Sjakk på internett

Det er hjemmetid og sjakk på nettet begynner virkelig å ta av. Her kommer en kort oversikt over hva som rører seg:

Faste arrangementer:

  • Fast lokal turnering hver torsdag 21-22. Ålesund Torsdag Arena. Bli gjerne med enten du er med i klubben, eller bare har lyst til å spille sjakk en kveld. Meld deg inn i laget på Lichess og så ser du lenke til turneringen der.
  • Hell Chess Academy arrangerer turneringer som er populære blant norske spillere hver dag. Klokken 12:00 i helgene og 18:00 på ukedagene. Egen gruppe for de under 1600 i rating.
  • Søndager 15:00-17:30 spilles Von Doren Sunday Blitz ONLINE i regi av sjakkputen The Good Knight i Oslo. Her er mange med. Forrige søndag var Agdestein med så det er harde bud, men det spilles i flere grupper. En stor turnering med mange norske med
  • Hele døgnet spilles mange åpne turneringer på Lichess. Her er det bare å velge og vrake når du har ledig tid. Også andre sjakksider har lignende tilbud.
  • Følg gjerne med på bergensjakk.no og sjakk.no for mer informasjon om sjakktilbud på internett. Det kommer til å gro godt de neste ukene.
  • Barne og ungdomsturneringer i regi av Dragulf
  • Tips gjerne om andre turneringer du vet om som er bra for alle å vite om!

Det er også mulig å spille lagkamp på nettet. Til nå har vi seks påmeldte, men vi bør vel være litt flere for å få fullt lag (6 spillere) i hver kamp. Til nå er: Kay Robert, Willy, Arne, Mathias, Andreas og Erlend med. Om vi får men noen få til så melder vi på laget. Les på forbundet sine sider for mer informasjon. Vil du være med så meld deg inn i dette laget på chess.com (men si også fra til Arne slik at du blir påmeldt som deltager via et eget skjema). For å være med her må du være medlem i Aalesunds Schaklag – som selvfølgelig kan fikses 🙂

 

Publisert i Barn & ungdom, Voksne