Sjakkuka i Ålesund

Det ryktes at det ble en lang torsdagskveld på klubben. Sistemann i seng 03:30 etter et spennende Magnus parti 🙂

Resultater i høstturneringen er oppdatert etter det undertegnede har fått beskjed om. Gi beskjed om det er resultater som ikke er registrert.

Denne helga spiller Roar, Mathias og Niklas i turneringen med det noe kreative navnet «SjakkAkademiets Sjakk1.no GP 2016 i Bærum«. Turneringen er naturlig nok arrangert av Sotra(!) sjakklubb. Turneringen spilles på Jong skole rett ved Sandvika som må ha Norges raskeste internett på en skole + følgende hovedregel for iPad bruk: «Alle iPader skal være fulladet ved skoledagens start».

Roar spiller i gruppe A og sto over første runde. Lørdag spilte han to partier mot to unge talenter fra østlandet og fikk remis i beste. Han står da med 1,5/2 og det kan være et godt utgangspunkt for en god plassering blant klasse 1 spillerne i denne gruppa.

Mathias spiller i gruppe B og og står med 2 av 3. Han får jevn motstand i fjerde runde. Turneringen har fem runder. Niklas spiller i gruppe C og står med 3 av 3. Blir forhåpentligvis spennende søndag på Niklas.

Ellers:

  • Artikkel i Sunnmørsposten på torsdag: http://www.smp.no/pluss/2016/11/24/Har-dilla-p%C3%A5-sjakk-13833460.ece
  • Onsdag er det åpen kveld. Dersom det blir likt etter 12 runder i VM så blir det hurtigsjakk på onsdag. Kan jo bli en dramatisk kveld på klubben!
  • Torsdag er det utsatte partier i høstturneringen + spillekveld.
  • Søndag 4/12. er det bortekamp i seriesjakken mot Molde. Spillestart er 12:00 et ukjent sted i Molde by. Vi stiller med hemmelig lag, men det kan godt være det blir Øyvind, Rafael, Roar Nakken, Thorstein og Mathias.

 

Publisert i Barn & ungdom, Voksne