Turneringer i desember

Neste turnering i Ålesund er den tradisjonsrike førjulsturneringen Ålesund Open. Det er en lynsjakkturnering der alle kan delta enten du er medlem eller ikke, ung eller gammel, god eller snart bedre :). Ålesund Open spilles torsdag 14/12. Spillestart er 20:00. Klubben er åpen fra 19:00.

Arne og Mathias spiller OSS desember GP i Oslo denne helga. 5 runder langsjakk.

Førstkommende lørdag 9. desember er det to turneringer i Volda. BGP + lynturnering for voksne. Ta turen om du vil ha en turnering.

Fredag 15. desember blir det superfinale i skolesjakk på Spjelkavik barneskole (i skoletiden). Det kommer snart omtale og bilder av skoleturneringen i Spjelkavik.

Edit: Lørdag 16. desember og søndag 17. desember så er Mathias, Arne og Niklas med på NTG Hurtig GP og Åpent Oslomesterskap i lynsjakk (Jackpotlyn på Stjernen).

Tredje juledag er det tradisjonsrike The Very Third Annual Godøy Open International X-Mas Chess Challenge. Dette er ei fantastisk turnering som du bør bli med på. Dette pleier å være gøy og tunellene til Godøya er åpne i jula! Sitater fra innkallinga:

  • Norges breiaste breddeturnering
  • Halvparten av deltagerne frykter å bli sist
  • Vi ønsker DEG!!!
  • Eigen pokal til beste Godøying (men ikkje krav for deltagelse)

Det er også en turnering i Volda samme dagen.

Husk også NM i hurtigsjakk og lynsjakk i Drammen første helga i januar. Noen fra Ålesund er påmeldt, men det er plass til flere sunnmøringer her.

 

Publisert i Barn & ungdom, Voksne