Vinterferiesjakkuka

Det er vinterferie, men det er fortsatt sjakk i Ålesund!

Erlend vant torsdag den tradisjonelle årsmøtelynturneringa foran Mathias og Erling S. Bjørn var lørdag en tur til Volda og deltok i lynturneringa der og fikk ein fin tredjeplass.

  • Onsdag er det åpen kveld på klubben. Jan Olav er ansvarlig.
  • Torsdag er det utsatte partier i vårturneringen – det er en del frafall – oversikt over utsatte partier (og om det er bekreftet at de spilles / ikke spilles) følger nederst i dette innlegget.
  • Det blir også DropIn på torsdag! Møt opp og spill et ratet langsjakkparti på direkten! 🙂 Med tanke på antall utsatte partier og vinterferie så lukter det noen partier i Dropin denne torsdagen 🙂

Onsdag til søndag spiller Mathias og Niklas i Kragerø Resort Chess 2018. [live]

Det begynner også å nærme seg Ålesund Grand Prix som spilles 6-8. april på Thon Hotel Ålesund. Nytt hotell, men dette blir bra. Fine rom å spille på og store mingleområder i mellom. Nå er vi 62 påmeldte, men det blir nok litt frafall blant de yngste da USF har lagt en samling til samme helgen. Vi regner med at hotellet klarer nærmere 80 deltagere uten problemer, men om det blir mange flere nå så bør vi snart av å kontrollmåle 😉

Utsatte partier:

Gi beskjed med SMS til Arne på 95550990 om du kommer / ikke kommer på torsdag – så oppdaterer jeg denne tabellen. Det er Kristian som er tilstede torsdag.

Runde Hvit Sort Spilles torsdag 21/2
1 Kristian Erling S Spilles torsdag?
1 Reidar Helge Spilles torsdag?
2 Arne Mathias Spilles ikke
2 Stig Vidar Spilles torsdag?
2 Helge Håvard Spilles torsdag?
2 Niklas Willy Spilles ikke
2 Jan Olav Marius Jan Olav kommer. Spilles torsdag?
Publisert i Voksne