Jente- og kvinnesjakk

Vanligvis spiller jenter og gutter / kvinner og menn sjakk sammen, men for å framheve den underrepresenterte parten, finnes det også en del tilbud bare for jenter og kvinner.

Kanskje er det noe for deg? Det finnes muligheter uavhengig av spillnivået. Er du ei jente- / kvinne og har lyst til å spille sjakk, ta gjerne kontakt med meg. Jeg spiller selv aktiv og trives veldig i sjakkmiljøet.

Jente- og kvinne-NM

Kvinne-NM avholdes 28.02. til 01.03.2020 i Bergen. I fjor var det første kvinne-NM siden mange år og det var vellykket, både sjakkmessig og sosialt. Jeg ble kjent med kvinner fra hele Norge og har fortsatt regelmessig kontakt. I år har vi også flere sidearrangementer som høres spennende ut.

Jente- og kvinnekurs

Vi skal begynne med sjakkarrangementer bare for jenter og kvinner her i området. Første tilbud er «Sjakk for jenter og kvinner» lørdag den 14.03.2020 kl. 12:00 til 14:00 på Moa biblioteket i Ålesund. Ta turen!

Gode forbilder er «Dronningskveld» på The Good Knight i Oslo og «Jente- og kvinnekveld» i Bergen.

Kontakt med kvinnelige sjakkspillere

Vil du komme i kontakt med andre kvinnelige sjakkspillere og få informasjoner om arrangementer og nyheter angående kvinnesjakk?

Bli med på facebook-gruppen «Kvinnelige sjakkspillere i Norge».

Når jeg snakker om jente- og kvinnesjakk, mener jeg alle nivåer fra den som lærer reglene til den som spiller regelmessig. Det viktigste er at du enten liker sjakk eller vil finne ut om det kan være noe for deg!

Publisert i Voksne