Høstturneringen – partier som spilles torsdag 25/10

Det ble mange partier i høstturneringen i år. Partier som spilles torsdag 25/10 finner dere her.

Jeg har prioritert de som av ulike årsaker sliter med å spille andre dager enn torsdag og har flest utsatte partier. Send melding til Arne 95550990 dersom du ikke kan spille! Dersom noen som er satt opp ikke kan spille så kan oppsettet endre seg!

Gruppe A (NB! Endret 24/10 – Håvard kan ikke spille torsdag)

  • Thorstein – Erlend (fra runde 7)
  • Ole Reza – Andreas (fra runde 6)
  • Gunnar – Helge (fra runde 8)

Dersom dette ikke går opp så pass på at Andreas får spille. Dersom dere klarer å avtale f.eks. tirsdag neste uke til utsatte partier så hadde det vært en fordel…

A-gruppen er jevn og etter å ha lagt inn utsatt parti i 6. runden på alle for å listen mest mulig sammenlignbar så har alle i toppen 1 eller 2 partier å spille. Utsatt teller som 0,5 poeng i oversikten så om man vinner eller taper så vil det påvirke poengsummen. Det blir en spennende runde torsdag som i praksis kan avgjøre mye i klubbmesterskapet 2018! Erlend mot Håvard og Erling mot Thorstein. Dette blir jevnt!

Gruppe B

  • Corinna – Kristian (fra runde 3)
  • Kjetil – Lukasz (fra runde 4)
  • Kay – Bjørn (fra runde 7)

Dersom dette ikke går opp så pass på at Corinna, Lukasz og Kristian får spille. De har flest utsatte partier.

Oppdatert 19:20: NB! Det var lagt et feil resultat på Turneringsservice en del av lørdagen. Korrekt er at Bjørn tapte for Corinna. Dette oppdateres straks.

B-gruppen er nå fullstendig åpen. Det er kun Kay Robert og Kristian som ikke har tapt, men de har til gjengjeld 3 remiser. Det er noen utsatte partier som kan påvirke resultatet så det blir spennende hvordan dette ser ut om noen uker – før sluttspurten!

Publisert i Voksne