Klubbmesterskap i hurtigsjakk i gang

Klubbmesterskap i hurtigsjakk er i gang. Det er 23 deltagere som har spilt 3 runder. De siste 4 rundene spilles torsdag 18. januar på klubben. Etter tre runder har Roar, Øyvind og Mathias full pott.

Klokkene på fjerde runde starter klokken 19:15 torsdag 18. januar. Om noen som er med ikke kommer så si fra før 19:10, samme om du kommer neste torsdag og har lyst på bli med på slutten av turneringen.

Søndag spilles to seriesjakk-kamper.

Aalesunds 1 har hjemmekamp mot Molde. En hard kamp som spilles søndag fra 12:00 på Spjelkavik Barneskole – det spilles på naturfagrommet i andre etasje (samme rommet som Lahlum hadde dommerkurs på). Ring Arne på 95550990 om du ønsker å se på og lurer på hvor du skal gå. På Aalesunds 1 stiller Roar, Øyvind, Rafael, Erlend og Mathias. Takk til Spjelkavik barneskole for lån av lokaler denne dagen.

Aalesunds 2 spiller bortkamp mot den nye klubben Sula i Langevåg bibliotek fra 15:00 på søndag. Fra Aalesunds stiller Andreas, Erling N, Kjetil og Niklas.

Det har startet barnetreninger i Ålesund. Dette i regi av Sorte Hest skolesjakklag som har 50 medlemmer og holder til på Hatlane skole. Følg med på kalenderen på siden for når det er treninger. Nå er det tirsdager 14:00-15:30.

Publisert i Barn & ungdom, Voksne