Klubbmesterskapet starter torsdag 10/1 – LIVE!

De første tre rundene ble spilt torsdag kveld. De siste fire spilles torsdag 17. januar. Klokkene starter 19:15 presis.

Turneringsservice krangler litt med oss så vi har ikke fått lagt ut turneringen. Har sendt en mail til Harald Hegglund som har laget Turneringsservice for å få hjelp til det. Flere av rundene bar preg av litt ujevne førsterunder. Neste torsdag blir det nok enda litt jevnere partier.

Oppdatert: Da ligger turneringen på Turneringsservice.

Vi kjørte med digital sjakk på 3 bord denne gangen. Mest for å teste nye og gamle digitale brett i samme oppsett – og det fungerte bra. Vi brukte et nytt DGT Smartboard og 2 av de eldre trebretta. Vi kommer tilbake med omtale og presentasjon av nytt utstyr senere. Vi kan røpe at Stiftelsen Kjell Holm har (igjen) bidratt til sjakken i Ålesund! På Ålesund Grand Prix i år satser vi på 12 livebrett!

Partiene fra i kveld finner du her: Link til Live sjakk. Tips er å klikke på runde på toppen for å velge parti…

Roar leder klubbmesterskapet med 3 poeng. Erlend og Mathias har 2,5 poeng. Etter de er det tett. Vi setter opp runden rett før start torsdag for at nykommere kan få blitt med også neste torsdag (møt opp 19:10 om du ønsker det).

Et sniktips på rundeoppsett på toppbordene om ingen endringer til neste gang er: Mathias hvit mot Roar og Øyvind hvit mot Erlend. Dette kan teoretisk påvirkes av om det blir endring i deltagere.

Husk:

  • Helgen 19-20 januar er det turnering i Kristiansund
  • Lørdag 26. januar er det lynturnering på klubben i Ålesund klokken 15:00! (åpen for alle)
  • Lørdag 26. januar er det også treningssamling for barn på Hatlane skole i Ålesund (mulig også søndag). Ta kontakt med Willy i Sorte Hest skolesjakklag om du er interessert i å være med. Begrenset antall plasser.
Publisert i Voksne