KM for Ungdom 2016 er ferdig! (oppdatert!)

Oppdatert! Flere bilder og omtaler finner du på Kristiansund sine sider: ksk.no

Turneringen ble spilt på Spjelkavik barneskole 12. november. Møre og Romsdal har fått fem nye kretsmestere. 3 fra Aalesunds og 2 fra Kristiansund.

Se turneringsservice for fullstendig resultatliste.

Mikroputt

Aleksander Skrede Hausken fra Aalesunds og Godøya er ny kretsmester i Mikroputt. Vi så vel den komme etter forrige helg da han gjorde det veldig bra i yngste klasse i NM. Det ble forøvrig dobbelt til Godøya i denne klassen. Det var 6 deltagere i Mikroputt.

2016-11-12-15-16-39

Miniputt

En suveren kretsmester i Johannes Tylden fra Kristiansund, etter han ble det svært jevnt med fem på lik poengsum før siste runde. Beste fra Aalesunds ble Ivar Per Lausund Farstad på tredjeplass.

2016-11-12-15-19-01

Lilleputt

Kristians Matrevic fra Aalesunds og Vatne er kretsmester i Lilleputt. En svært jevn klasse der Eirik trakk det lengste strået foran Andreas og John.

Kadett

Eirik Lorgen fra Aalesunds og Ellingsøya vant Kadett foran Håkon og Marius. Et tett oppgjør mellom disse og alle hadde gode sjanser før siste runde.

Ungdom

Audun Hoem fra Kristiansund er ny kretsmester på kvalitet foran Mathias Unneland, Aalesunds som valgte å spille i Ungdom. Gullkampen ble faktisk avgjort i partiet mellom Marius og Kristians (som var det siste partiet i turneringen). Hadde Kristians ikke vunnet så ville Mathias vunnet klassen. Petter fra Kristiansund kom på tredjeplass.

2016-11-12-16-08-16

Kretsmestere i de eldste klassene - Eirik, Audun og Kristians

Kretsmestere i de eldste klassene – Eirik, Audun og Kristians

 

Takk til Kjartan, Julianne og Jan Erik for utmerket hjelp for gjennomføring av arrangementet.

Takk for en fin lørdag på Spjelkavik barneskole!

Vi vil gjerne oppfordre alle som ønsker å spille sjakk på skoler i Ålesund å bare sette i gang. Husk dere kan ta kontakt med klubben for å få hjelp til å komme i gang med utstyr. Vi har et samarbeid med Stiftelsen Kjell Holm og Sparebanken Møre som bidrar på utstyrsfronten!

Publisert i Barn & ungdom