Minirapport fra Rosecupen og Roselynet

Lørdag og søndag ble det spilt sjakk i Molde.

På hovedturneringa Rosecupen som ble spilt med 3 hurtigsjakkrunder og 3 langsjakkrunder så var vi 5. Vi hadde også med oss 8 livebrett for å sende 6 partier fra A og 2 partier fra B på nettet. Fra Aalesunds var Roar, Mathias og Andreas med i gruppe A, mens Kay Robert og Lucas var med i en svært jevn gruppe B. Arne var turneringsleder. Best fra Aalesunds ble Roar på 6. plass. En del partier er tilgjengelig på livesjakken. Å nevne fra Aalesunds var Roar som slo Håkon Bentsen i hurtigsjakken (klikk på tittelen i toppen og velg runde 2…), Mathias spilte remis mot Johan-Sebastian Christiansen i nest siste runde og Lucas som var tøff og deltok på sin andre store turnering (var også med på Ålesund Grand Prix) slo til med 50% score og flere fine partier! Kay Robert var også på livebord og kunne i siste parti avgjøre tetstriden. Det ble remis mot unge Johannes fra Kristiansund som da vant gruppe B.

Roselynet fredag kveld var Mathias, Roar og Arne med. Kay Robert var også med, ikke som spiller, men som eminent turneringsleder med stålkontroll! Mest overraskende i denne turneringa var Håkon fra Molde som vant hele turneringa. Det var nesten som han svevde ut etterpå 😉

Partier på DGT Cloud: http://view.livechesscloud.com/5826d3a1-3c64-4037-b490-1fed8716f2ac

Chessbomb med analyser

Samme helgen ble det spilt en annen turnering. I Østersund! Denne turneringa er en tradisjon for gjengen rundt Hell sjakklubb fra Stjørdal å dra på. Uten denne hadde det nok vært flere trøndere i Molde. Funfact i år er at den var ganske effektiv på å flytte ratingpoeng fra Sverige til Norge. Sjekk kolonna til høgre på resultatlista!

Bilder fra Molde:

https://alesundsjakk.no/wp-content/uploads/2019/06/img_1687.mov

 

Publisert i Voksne