Live sjakk fra seriesjakkkamp mot Volda! (Oppdatert)

Partiene kan du følge live på internett!

Partiet spilles over 5 bord (vi har overføring på internett på 4 av de). Tenketid er 1,5 time pr. spiller + 30 sekunder pr. trekk. Etter 40 trekk får de en halvtime ekstra. Også da med 30 sekunder ekstra for hvert trekk.

Ålesund stiller med et mixlag med Øyvind Antonsen, Håvard Ramstad, Mathias Unneland, Andreas Skrede Hausken og Niklas Unneland.

Volda stiller med Egil Arne Standal, Ramunas Karanauskas, Ståle Refsnes og Arne Knut Røv.

Oppdatert 22:00:

  • Volda vant 3-2 etter at Aalesunds vant med Øyvind og Håvard på bord 1 og 2. Mathias, Andreas og Niklas tapte sine partier.
  • Uten å ha analysert partiene hadde Øyvind og Håvard god kontroll hele veien. Mathias tapte en bonde i åpningen, fikk initiativ i en periode, men fikk press i mot og bukket en offiser i en begynnende trang stilling. Andreas ledet med et bonde og sto best. Sluttspilltrening neste. Niklas sto til vinst, men bukket og tapte. Viktig å bruke tid og tenke også når man står godt.
  • Totalt sett greit nok. Vi ønsket matching på de som skal til NM til helga og det fikk vi. Gratulerer til Volda og takk for trivelig oppgjør. Neste gang vinner vi 🙂

 

Bilder fra seriekampen:

Publisert i Barn & ungdom, Voksne