Grensesjakk, sjakkuke og lynturnering torsdag

Ny sjakkuke!

Det var norsk turnering i Sverige denne helga:

2016-01-24 17.31.55I helgen var det NGP turnering i Sverige. Grensesjakken arrangert av Kongsvinger Sjakklubb. 79 norske og 1 svensk deltager. Han snakket forøvrig perfekt norsk… så fordelinga som arrangøren hadde forventet på 50% norsk og 50% svensk slo ikke helt til. :). Det var 38 deltagere i gruppe A (over 1500 i rating) og 42 deltagere i gruppe B (under 1500 i rating)

Niklas, Mathias og Arne var med. Mathias gjorde det best med en andreplass i gruppe B.

Det var spennende helt til det siste. Når det kun var et parti igjen i siste runde så var status at Mathias ville vunnet gruppen på kvalitet om partiet mellom Ole Petter og Vidar endte i remis. Dersom en av spillerne vant ville det blir andreplass. Partiet bar preg av to spillere som ikke ville tape og stillingen var lenge helt lik og når det kom til sluttspill så det ut som ganske klar remis. Dog, det var en vinst der og Mathias endte på andreplass.

 

Sjakk i Ålesund denne uka:

  • Tirsdag er det sjakktrening for barn og ungdom på Spjelkavik barneskole og for ungdommene på Ellingsøya.
  • Onsdag er det kafesjakk (åpen kveld)
  • Torsdag er det lynsjakkturnering på klubben. Denne blir ratet med FIDE lynrating. Dvs. man må være medlem i en sjakklubb for å delta. (du kan melde deg inn når du dukker opp torsdag kvelden).

 

 

Lørdag 6. februar blir det treningshelg / miniturnering på klubben. Mer informasjon kommer

Publisert i Barn & ungdom, Voksne