NM for klubblag er i gang – flere partier fra Aalesunds

Da er NM for klubblag i gang i Kristiansund. Etter litt rokeringer på tampen så endte vi fortsatt opp med 5 lag. Roy Andre Nilsen fra Kristiansund spiller for Aalesunds på Bonde H2 laget. Turneringen spilles på Scandic i Kristiansund og kan følges på Turneringsservice.

Første runde endte i 4-0 eller 0-4 for alle lag. Det var partier som kunne bikket, men resultatet fulgte seedingen 100% til slutt. Spesielt partiene til Andreas og Mathias på kadettlaget var spennende. Aleksander holdt også lenge mot svært god motstand. Det blir nok mer jevne partier lørdag.

Kristiansund legger også ut partier som blir analysert av Sjakknytt. Du kan se på utlagte partier fra Aalesunds med analyser i Partidatabasen på Sjakknytt.

Følg også Facebooksiden til Kristiansund for bilder og info.

Lørdag ja. 3 langsjakkrunder på en dag. Partiene begynner 0900, 1330 og 1800. Det blir en hard dag. Vi får håpe på litt variasjon i spillelengden for de fleste. 3 * 4 timers partier blir i overkant…

Lørdag morgen fra 09 kan du følge ihvertfall to av lagene sine partier live på internett. Anbefaler Chessbomb. Sjekk innom på de andre rundene også – det kan være noen av lagene klarer å karre seg videre på live-brett 🙂

Publisert i Barn & ungdom, Voksne