NM for ungdom – ferdig!

NM for ungdom er nå ferdig og alle er trygt tilbake i Ålesund (og på Godøya!).

Søndag ble det spilt to runder. Sjetterunden var nok en liten nedtur med et halvt poeng av seks mulige. I sisterunden gikk det bedre med 3,5/6.

Resultatmessig så kom Mathias på 8. plass i gruppe F (2005) med 5/7 poeng. Jørgen og Ivar fikk 2,5 og 2 poeng. I gruppe E (2004) fikk Daniel 3 poeng. Det samme fikk Niklas i gruppe D (2003), der Andreas fikk 2 poeng.

Vi hadde med mange som spilte sin første store turnering og det merket vi med at det var flere partier våre spillere sto godt i, men endte opp med å tape. Mye på grunn av mindre turneringserfaring.

Moralen må være mer langsjakk i Ålesund 🙂

For Kristiansund-gjengen så endte Henrik i gruppe A med en tredjeplass. Hadde han vunnet siste parti så ville han vunnet klassen! Petter i gruppe B møtte svært god motstand og fikk ikke så mange poeng, men gikk opp i rating. Mads i gruppe C fikk en 12 plass.

PS. Vi har lyst å se på muligheten for å stille lag på en av to lagkonkurranser på nyåret.

  • Trygve Waage Cup i Oslo 23-24. januar. Denne turneringen er for spillere født i 2003 eller yngre. Se invitasjon her: http://ungdom.oslosjakk.no/wp-content/uploads/2015/11/TW-cup2016inv.pdf
  • NM for barne og ungdomslag i Kragerø 26-28. januar. Her kan man stille i barneklassen som er 2004 og yngre. Eller man kan stille i ungdomsklassen som er 2003 og eldre. Slik det ser ut nå så er det tre interesserte til å være med på barneklassen.
  • Kommer til å sende ut mer informasjon etterhvert. Et lag består av fire spillere, men det går fint med 5. Det er da fire som spiller hver runde og vi kan rullere på laget for å få lik spilletid.

 

Publisert i Barn & ungdom