Seriesjakk

Vil du være med til Drammen og spille NM for klubblag i månedsskiftet mai/juni? En sjakkhelg med lagsjakk, hurtigsjakkturnering og lynsjakkturnering. I Drammen. Vi har 2-3 som er interessert. Hvert lag er 4 spillere. Ta kontakt med Arne om du er interessert! For to år siden hadde vi med 5(!) lag!

Oppdatert 6. februar: Link til live sjakken er klar. Ikke så mye innhold her før lørdag klokken 12:00, men du kan i det minste bokmerke den og følg med på lørdag!

Det er snart seriesjakk igjen. De som skal spille har fått beskjed, men vi velger å holde korta litt tett til brystet så ikkje vår kjære nabo i nord (spesielt lengst i nord) skal få vite hvilke vi stiller med mot de 9. februar. Det kan jo være de også bruker internett og leser litt her… 🙂

Saken er vel slik at de som kjemper om å vinne førstedivisjon Møre og Romsdal får møte vinneren i Trøndelag. Vinneren i Trøndelag bestemmes denne helga. Følg hvem dette blir på Turneringsservice.

Oppdatert 3/2 20:08: TSF 1 (Trondheim) vant og møter vinneren i Møre og Romsdal!

I og med at vi vant mot Molde 1 så blir kampen 9. februar som spilles på klubben i Ålesund klokken 12 mot Kristiansund veldig viktig. Vinner vi den og helst også mot Molde 2 på klubben den 10. februar så møter vi vinneren fra Trøndelag.

Gjenstående seriekamper:

  • 9. februar: Aalesunds 1 – Kristiansund 1
  • 10. februar: Aalesunds 2 – Volda 2
  • 10. mars: Volda 1 – Aalesunds 2
  • 10. mars er vel også sannsynlig dato for evt. kamp mot vinneren i Trøndelag.
  • Vinneren av stikkampen mellom Møre og Romsdal og Trøndelag skal spille kvalifisering til Eliteserien. Denne spilles samme helgen som Ålesund Grand Prix…  Opplegget er at vinneren av Midtnorgeserien, Østlandsserien, Vestlandsserien og Nordnorsk mesterskap møtes i en Bergerturnering. De to beste spiller i Eliteserien neste sesong. Slik gikk kvalifiseringen i fjor.

Ellers:

  • Husk 16. februar er det NGP hurtigsjakk på klubben. Bli med. 200,- for å bli med. Deltagere blir delt inn i gruppe A og B alt etter rating (over og under 1600 i rating). Så det blir jevne partier og litt mer tenketid enn på lynsjakken. Deltageravgiften dekker også innmelding i NSF for nye medlemmer og da får du spille rata partier på dagen 🙂
Publisert i Voksne