Siste rapport fra NM for Ungdom 2016

Da er forhåpentligvis de fleste trygt hjemme fra Trondheim og det var et godt arrangement som var vel gjennomført. Et fåtall ildsjeler sto bak og har utført en kjempejobb. Atle, Thorbjørn og Edwin med hjelpere gjorde en kjempejobb!

Aalesunds stilte med 5 spillere 3 ulike klasser

  • Niklas og Andreas fikk det hardt i den sterke 13-14 årsklassen som også hadde med en FM (Fide-master). God innsats fra begge, men normalt hadde de nok fått et poeng mer begge to.
  • Aleksander i den yngste klassen debuterte i langsjakk og gjorde det knallbra. 16 plass av 51 deltagere er knallbra. Aleksander hadde nok også fort hatt 1,5 poeng ekstra inne med litt mer trening og da snakker vi fort topp-6… Tenk om Aleksander hadde hatt like mye dilla på sjakk som på fotball…? 😉
  • I 11-årsklassen så kom Mathias på andreplass. Han vant mot Andreas Tenold som vant turneringen, fikk remis mot Max Dahl som i utgangspunktet ble regnet som den sterkeste i klassen og tapte mot Linnea Tryggestad der han gikk litt for langt i sine egne kombinasjonsmuligheter for matt til å se trusselen fra Linnea. Jørgen spilte også i 11-års klassen og gjorde det greit. I siste partiet hadde Jørgen uflaks som hadde spilt seg til en kjempestilling, men fikk en matt i mot.
  • Per Arne kom på tredjeplass i åpen klasse.
Jørgen i aksjon!

Jørgen i aksjon!

Mathias får pokalen av sin trener - Edwin David.

Mathias får pokalen av sin trener – Edwin David.

Mathias, Andreas og Linnea

Mathias, Andreas og Linnea

Litt av gruppe E. Mange hadde dratt for å rekke fly.

Litt av gruppe E. Mange hadde dratt for å rekke fly.

Gruppe C, 13-14 år. Andreas og Niklas i midten.

Gruppe C, 13-14 år. Andreas og Niklas i midten.

Publisert i Barn & ungdom