Sommercup 10 er spilt

Sommercup #10 er spilt tordag 9. august. Mathias vant foran Håvard og Bjørn. Sammenlagt leder Erlend med 131 poeng foran Mathias med 128 og Bjørn med 79. To runder før slutt så er det klart at Erlend har vunnet sommercupen! Mathias er bortreist neste uke og deretter på U14 EM fra 19-30. august [info, hjemmesidedeltagere]. Karolis deltar også i EM. Han spiller i U16.

Denne torsdag var det 14 spillere på sommercupen så det var bra. Etter første parti var det felles pause for å se Warholm cruise inn EM gull og deretter fortsatte vi med 4 runder til. Sommercupen varer to torsdager til. Så blir det lynsjakk (30/8) og deretter Klubbmesterskap i lynsjakk som er FIDE ratet den 6. september.

I september og oktober så kommer vi til å kjøre nybegynnertrening for voksne spillere på Spjelkavik barneskole i regi av klubben. Dette blir påmelding og en kontingent for å være med. Denne dekker kostnaden til materiell og innmelding i klubb. Da får deltagere delta på dropin turneringer om de ønsker det, får sjakkbladet i posten mm.

Publisert i Voksne