Super innsats i Spjelkavik!

Da er «Åpent skolemesterskap for Ålesund og omegn» som ble arrangert på Spjelkavik barneskole ferdig. Det var totalt 67 barn og en god del voksne og søsken som tilskuere. Takk for godt oppmøte og mange fine parti. Super innsats!

I den yngste klassen vant Svein Harald Ruud foran Simon Myklebust Elsässer og Luca Zixuan Lan. Svein Harald som også spiller på klubben hadde godt grep om klassen hele veien, men det mest imponerende i denne klassen var at de var flinke til å tenke. Vanligvis er de yngste ferdig tidlig, men i dag satt de ofte lenge. Det er bra!

I klassen 3-4 vant Mathias Unneland foran Henrik Hanken og Sebastian Hove. Mathias vant alle partiene og gjorde en svært god turnering. Det var mange fine parti denne klassen der de fleste partiene ble spilt med analoge tårnur. Kjempebra innsats av alle!

I den eldste klassen vant forhåndsfavoritten Olai Gaarn Skogen foran Marius Svinø Frantzvåg og Niklas Unneland. Olai vant alle partiene og spilte godt og solid. Det var en jevn klasse og spennende til siste parti!

En ekstra takk til de som har dratt et stykke for å bli med.

Endelig resultatliste ligger på turneringsservice.

Media:

Sjakkbølge større enn noen gang (Sunnmørsposten)
Brannutrykning til barneskule (Sunnmørsposten). Dette skjedde akkurat når siste parti var ferdig i en runde, så det ble en fin pause med frisk luft og litt blålys… 🙂

 

Bilder (alle bilder M.Ruud):

 

Deltagere 1-2 klasse:

 

Deltagere 3-4 klasse:

 

Deltagere 5-10 klasse:

 

3-1 plass i 5-10 klasse. Niklas, Marius og Olai

 

3-1 plass i 1-2 klasse. Luca, Simon og Svein Harald:

 

 

Publisert i Barn & ungdom