Turneringer i første del av 2018

Godt Nytt År!

Det blir muligheter til å spille sjakk i Ålesund i 2018 også. Vi endrer litt på på opplegget slik at det blir lettere å stikke innom og ta et parti. Her er litt kort informasjon om hva som skjer på senvinter/våren 2018

Turnering Dato Hvem kan være med Kommentar
Lynsjakkturnering 4. januar Alle som vil! (ikke FIDE-ratet) Selvstendig turnering, men inngår i Vårcup 2018
Klubbmesterskap i hurtigsjakk 11+18. januar Medlemmer pga. FIDE ratet turnering, men du kan melde deg inn på stedet (rabatt for nye medlemmer)
Lynsjakkturnering 25. januar Alle som vil! (ikke FIDE-ratet) Inngår i Vårcup 2018
Flere turneringer som inngår i vårcup (kommer)
Vårturnering 2018 (kommer) Vårturneringen i 2018 blir litt nytt format. Fortsatt langsjakk med 60 minutter tenketid og 30 sekunder ekstra pr. trekk. Den er også FIDE ratet. Den spilles som to selvstendige turneringer:

  • Vårturneringen Hovedgruppa består av spillere som er fast med og forplikter seg til å spille alle rundene uten vesentlig fravær. Et parti hver torsdag utover våren med noen uker for utsatte partier. Turneringen blir FIDE ratet og settes opp som en sveitserturnering (hver runde er seedet etter FIDE langsjakkrating).
  • Vårturneringen Drop-In er drop-in FIDE ratet langsjakk. Hver torsdag ser vi hvem som møter og runden settes opp rett før 19:30. Nye kan melde seg inn på stedet for en rimelig sum og spille langsjakk. Spillere som ikke har parti i hovedgruppa kan også spille i Drop-In de torsdagene det passer. Dersom oddetall i en runde prioriterer vi spillere som ikke er med i hovedgruppa. Det blir en sammenlagtstilling og premiering i Drop-In, men her er vi mest glad i partier og deltagelse.

Vårcup 2018

  • En samling lynsjakkturneringer utover våren. Mer informasjon om terminfestede datoer kommer
  • Sammenlagtstilling ala sommercupen publiseres på nettsidene.

Andre turneringer første halvdel 2018

Publisert i Barn & ungdom, Voksne