Grei første dag på Landsturneringa

Vi skal ikke love at vi kommer til å gi lyd fra oss hver dag i Oslo, men innimellom kommer det nok noen oppdateringer underveis. Følg Kristiansund sin NM Blogg for oppdatert steminingsrapport

Runde 1 (dagens partier)

Runde 1 var en ok runde totalt sett for Aalesunds. Niklas tok ein sterk remis mot Maria Næss. Det var Maria som spurte om remis og stillinga var også heilt lik. Niklas hadde ein mulighet til en kombinasjon for å komme en bonde over litt før remistilbudet, men det måtte vi ha computeren for å se. Mathias spilte et litt rufsete parti mot Julian og da holdt ikke det inn. Roar var ikkje heilt fornøyd med eit par av trekka sine. Arne fikk overtaket når Rune gjorde eit upresist trekk og slapp dronninga til svart inn i ei stilling som hadde litt for mange ubeskytta brikker.

Hvit Svart Resultat
Mathias Unneland Julian Munk, 1256 0-1
Niklas Unneland Maria Næss, 1353 1/2 – 1/2
Rune Bergquist, 1298 Arne Unneland 0-1
Yngve Lindsjørn, 1390 Bjørn Dybvik 1/2 – 1/2
Roar Nakken Finn Egeland, 1890 0-1

Runde 2 (søndag)

Vi ser fram til ein rolig søndag som innledes med sjakk på formiddagen. Alle bør ha en fair sjanse i denne runden. Roar får det nok hardest, men slik er livet på første klasse… 😉 Noen av oss (gjett hvem) tar nok en tur til Strømmen-Sogndal på ettermiddagen.

Hvit Svart Klasse
Sigurd Syversveen Kjeldstad Mathias Unneland Miniputt
Sheroni Amarapala, 900 Niklas Unneland Lilleputt
Arne Unneland Kasher Shehzad, 1305 3
Bjørn Dybvik Kirill Fedchuk, 1380 3
Ragnar Edvardsen, 1918 Roar Nakken 1
Publisert i Barn & ungdom