Kristiansund NGP i helga

Kristiansund NGP ble spilt i helga. Aalesunds deltok med 8 deltagere. 3 voksne og 5 juniorer. Det ligger omtale og mange bilder på Kristiansund sjakklubb sine nettsider.

For tre av våre deltagere var det første langsjakkturneringen der også voksne deltok. Det var super innsats hele veien, og vi ble også flinkere og flinkere til å bruke tid i løpet av turneringen. De som spilte aller lengst i siste runde var Eirik og Marius!

Best fra Aalesunds og klasse 5 ble Niklas med 3,5 poeng. Marius fikk premie for beste putt med 2,5 poeng. Eirik, Håkon og Mathias gjorde en god innsats og begynner nok å nærme seg en nasjonal rating snart. Alle bortsett fra Bjørn og Arne kan nok vente seg en ratingfremgang.

NB! Når det gjelder FIDE rating ser det ut som man må ha møtt minst 5 FIDE ratede motstandere og scoret minst 0,5 poeng. Du kan søke opp deg selv eller andre på FIDE sine ratingsider. Basert på det ser det ut som Arne ligger an til å få FIDE rating etter denne turneringen, men det er flere som har spilt mot FIDE ratede motstandere og det er også noen som har fått poeng mot FIDE ratede motstandere (Niklas, Eirik og Kjetil i langsjakk).

Navn Antall FIDE rapid fra før Antall FIDE langsjakk fra før
Bjørn 0 12
Kjetil 1 0
Arne 27 4
Marius 1 0
Mathias 3 0
Niklas 1 1
Håkon 0 0
Eirik 0 0

 

Pat og Kjetil

Pat og Kjetil

Bjørn Benjaminsen og Bjørn

Bjørn Benjaminsen og Bjørn

Publisert i Barn & ungdom, Voksne