Status fra Kristiansund

Da går lørdagen i Kristiansund mot slutten. Vi er innlosjert på to ulike hotell. Astoria og Grand. Turneringen foregår i Kristiansund sjakklubb sine lokaler i Hauggata 7.

Med slike lokaler så kjenner man på at vi burde fått noe lignende i Ålesund. Vi får satse på at noen med ubrukte butikklokaler i Ålesund ser seg tjent med aktivitet i huset. Det hadde vært en tanke…! Google Streetview bilde fra utenfor lokalene i Kristiansund.

Fredag var det to runder med hurtigsjakk, mens det er to runder med langsjakk lørsdag og to runder på søndag. Kjetil har spilt 3 av 4 partier mot spillere fra Ålesund…

Det er mange klasser med muligheter for premiering. Niklas og Eirik ligger godt an i gruppe 5, men her er det tett og også andre fra Ålesund kan blande seg inn avhengig av partiene i morgen. Kjetil har en mulighet i gruppe 4 med sterkt spill i morgen. Bjørn og Arne er nok sjanseløs til gruppeseier i sine grupper.

Når det gjelder FIDE rating fikk Niklas poeng mot Bjørn i hurtigsjakk. I langsjakk fikk Eirik poeng mot Ulrikke og Kjetil fikk et halvt poeng mot Bjørn. Iht. til nye regler så skal det være nok med minst 0,5 poeng mot en motstander med FIDE rating for å få FIDE rating.

Lørdag kveld var det middag på Peppes. 🙂

 

Gutta på tur

Gutta på tur

Gutta på tur

Gutta på tur

Middag på Peppes

Middag på Peppes

Publisert i Barn & ungdom, Voksne