Dagen før dagen

Oppdatert 6/9:

  • Første runde ble spilt torsdag. Vi er i gang i to grupper. I gruppe A er det alle mot alle, i gruppe B er det 7 runder sveitser. Dvs. man møter nesten alle men i utgangspunktet noen med omtrent samme poengsum som seg selv. Fortsatt mulig å bli med om flere vil være med. Andre runde spilles torsdag om en uke. Runden er allerede trukket i begge grupper.

Torsdag 5.9.2019 går startskuddet for Høstturneringen 2019, som også er klubbmesterskap i standardsjakk. Vi håper på nok påmeldte til å kjøre Gruppe A (Åpen Klasse) og Gruppe B (Under 1600) Påmelding kan gjøres her , på epost til kristian.vikeXgmail.com eller ved oppmøte torsdag innen kl 19:15.

 

  • Tenketiden er 90 minutter + 30 sekunder pr. trekk
  • Ratet med vanlig FIDE rating
  • Vi håper som sagt å få spille i to grupper. Da blir det jevnere partier. Om det blir en eller to grupper og nøyaktig antall runder blir bestemt ved oppstart når vi vet hvem som har meldt seg på og første runde trekkes. Vi satser på 9 runder, mulig det blir 7. I utgangspunktet legger vi opp til to grupper. En A gruppe som er åpen og en B gruppe som man kan delta dersom man har maks rating på 1600. Det er mulig vi må gjøre noen tilpasninger på det for å få det til å gå opp. Men dette ser vi torsdag 5. september.

 

 

 

 

 

Publisert i Voksne