Nå blir det sjakk fremover!

Klubbmesterskapet i lynsjakk (facebook) spilles torsdag 29. august. Møt opp før 19:30 om du vil være med. Tenketiden er 3 minutter pr spiller + 2 sekund pr trekk. Ratet med FIDE lynsjakkrating.

Tirsdag 3. september klokken 20:00 er det begynnerkveld – kom gjerne innom. Litt info om sjakk i klubb, men mest spilling 🙂

Torsdag 5. september klokken 18:00 er det trening for barn og ungdom. Vi møtes, snakker litt om sjakk og spiller sjakk frem til 19:00.

Torsdag 5. september klokken 19:15 er siste frist for å melde seg på høstturneringa som også er det tradisjonsrike klubbmesterskapet. I Aalesunds har vi en liste over klubbmestere siden 1913! Planen i år er følgende:

  • Tenketiden er 90 minutter + 30 sekunder pr. trekk
  • Ratet med vanlig FIDE rating
  • Vi håper å få spille i to grupper. Da blir det jevnere partier. Om det blir en eller to grupper og nøyaktig antall runder blir bestemt ved oppstart når vi vet hvem som har meldt seg på og første runde trekkes. Vi satser på 9 runder, mulig det blir 7. I utgangspunktet legger vi opp til to grupper. En A gruppe som er åpen og en B gruppe som man kan delta dersom man har maks rating på 1600. Det er mulig vi må gjøre noen tilpasninger på det for å få det til å gå opp. Men dette ser vi torsdag 5. september.
  • Du kan melde deg på nå på Turneringsservice.
Publisert i Barn & ungdom, Voksne