Sjakk og VM

Torsdag var det spilt 3 partier i høstturneringen. Det ble også sett litt mer enn godt er på VM sjakk. Også blant de (fleste) som spilte parti. Nå er det slutt på torsdager med utsatte partier. De to neste torsdagene spilles de to siste rundene i klubbmesterskapet. Da må alle møte! Partier som ikke er spilt til 1. desember kommer til å bli dømt resultat på iht. til tidligere gitt informasjon! Spill partiet i nest siste runde før det!

I Gruppe A så er det helt jevnt. Erlend og Mathias møtes i neste runde og ligger helt likt – også på kvalitet når de har møtt alle de skal møte. Klubbmesterskapet avgjøres neppe på kvalitet, så det lukter omspill om det blir likt på poeng. Her må Helge hjelpe til med praksis på hvordan dette har vært gjort tidligere.

I Gruppe B så møttes Kjetil og Kristian på mandag. Kjetil må vinne her for å ha sjanse til å toppe gruppa. Kristian må holde unna for både Kjetil og Bjørn i de siste rundene. Av partier som er spilt i gruppe B så er 11 partier avgjort, mens 10 partier er remis. Av dette kan vi konkludere at kvaliteten er omtrent like bra som Caruana og Carslen! Knallbra!

Torsdag 29/11 spilles:

  • Gruppe A: Full runde 8
  • Gruppe B: Full runde 9
Publisert i Voksne