Støttemidler fra Stiftelsen Kjell Holm!

En gledelig nyhet er at vi har fått støttemidler fra Stiftelsen Kjell Holm!

Sammen med egne midler i ungdomslaget så har vi bestilt 8 nye digitale brett med klokker. Klubben og sjakkinteresserte i byen og regionen takker Stiftelsen Kjell Holm for god støtte over flere år. I samarbeid med Stiftelsen har vi fått kjøpt inn utstyr til bruk på turneringer, vi har delt ut mange sjakksett til skoler i området og nå får vi komplettert våre digitale brett til en fullt sett med totalt 12 brett.

 

Utstyr som bestilles nå er:

  • 8 stk DGT Smartboard (ny type digitalt brett). Dette er en ny type brett som er litt billigere enn de vi har fra før, men de er mer moderne og fleksible i bruk. De kan kobles sammen med de 4 vi har fra før. I et turneringsoppsett er det maks 12 brett pr. «sløyfe» med brett.
  • 8 stk digitale klokker (DGT 3000)
  • Brettene er bestilt med samme type brikker som vi har på de eksisterende digitale brettene
  • Nødvendige kabler er også bestilt for sammenkobling av brett og PC. Dette gir oss også noe bedre fleksibilitet i oppkoblingen slik at vi kan ha et «fast oppsett» på kontoret på klubben som lettere lar oss sette opp klubbpartier live.

Forøvrig har vi tre nettbrett på kontoret. Clono er et nytt system for live sjakk på disse nettbretta. Dersom det er interesse så kan vi prøve ut det på klubben. Nettbrettet erstatter da noteringsskjema og klokke på de brettene der de er i bruk. Partiet blir også overført live på nettet. Selve partiet kan da spilles på et vanlig brett. Dette kan vi rigge opp, gi lyd om det er interesse for det.

 

 

Publisert i Voksne